Målerifirma Djursholm

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

CF Måleri är en målerifirma på Djursholm i tredje generationen som tack vare lång erfarenhet kan erbjuda hjälp med alla slags måleriarbeten – oberoende av omfattning med snygga och bestående resultat.

Vi kan hjälpa till med både invändiga och utvändiga projekt där vi vänder oss mot privatpersoner, likväl som offentlig sektor. Inom CF Måleri finns god erfarenhet för vad bra måleri kräver och vi tar alltid största hänsyn till dina önskemål och behov.

Att anlita oss – Ett erfaret måleri

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd och för att uppnå det är vi måna om att alltid arbeta snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitén. Givetvis tar vi oss an varje uppdrag med ett trevligt bemötande och stor lyhördhet. När du anlitar oss kan du även räkna med:

  • Trygghet – Vi innehar många betydande kvalitetssäkringar och certifikat.
  • Professionalism – Många års erfarenhet har gett oss stor yrkeskunnighet.
  • Hög servicenivå – Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder.
  • Precision och kvalitet – Vi lämnar aldrig något åt slumpen.
  • Snabbhet – Vi har ett brett nätverk av duktiga hantverkare, vilket borgar för snabba processer.

Genom åren har vi haft många nöjda kunder på Djursholm med omnejd och vill du veta vilka arbeten vi utfört tidigare får du gärna ta en titt på våra referenser som vi har samlat här på vår hemsida.

Redan sedan början av 90-talet har vi riktat in oss på utvändiga renoveringar av fastigheter, men vi utför även invändiga måleriarbeten som fondväggar, stänkmålning, maskering, lasering, schablonmålning och målning av trägolv. Dessutom ingår vi i ett nära samarbete med Jucomi, vilket innebär att vi kan ta ett helhetsansvar för fasadrenoveringar och ombyggnationer.

Anlita oss för måleri på Djursholm

Ring oss gärna om du vill veta mer om våra tjänster eller om du är intresserad av att anlita oss som din målerifirma på Djursholm, så berättar vi gärna mer om oss och vad vi kan göra för dig.

Välkommen till CF Måleri!

 
Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag