Måleri Nacka

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Dags att ge ditt hem ett lyft och fräscha till väggarna med ny färg? Vänd dig då till oss på CF Måleri i Nacka. Vi är en målerifirma med många års erfarenhet och kan hjälpa dig med allt som omfattar måleri – både invändigt som utvändigt.

Vi är flitigt anlitade av såväl privatpersoner som företag i Nacka med omnejd och har genom åren haft många nöjda kunder, vilket bekräftar oss som en pålitlig och professionell målerifirma.

Inget arbete är för stort eller för litet för oss att ta oss an och som ett måleri i tredje generationen har vi samlat på oss gedigen kompetens och ett stort yrkeskunnande. Vi har kort sagt god förståelse för vad som krävs för ett så bra och hållbart resultat som möjligt.

Det finns flera goda skäl att välja oss:

  • Vårt breda yrkeskunnande som kommit med många års erfarenhet
  • Våra många kvalitetssäkringar och auktoriseringar som målerifirma
  • Att vi har ett stort nätverk av duktiga hantverkare vilket gör att vi har stor kapacitet
  • Vi är certifierade målarmästare sedan 2007
  • Vårt samarbete med Jucomi vilket gör att vi kan erbjuda bekväma helhetslösningar inom måleri, fasadrenovering och ombyggnationer

Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder, varför vi i varje uppdrag arbetar med ett stort fokus de unika behov som finns, samt på kvalitet och hållbarhet i alla led. Det i kombination med våra många kvalitetssäkringar går i god för att vi är en trygg partner att anlita som arbetar snabbt och professionellt.

Om du vill veta mer om de arbeten vi tidigare har utfört får du gärna ta en titt på det axplock av kundreferenser som vi har samlat här på vår hemsida.

Kontakta oss om måleri i Nacka!

Vi kan bland annat hjälpa dig med att skapa fondväggar, måla om trägolv, schablonmålningar, svampmålningar och fasadarbeten.

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om de tjänster vi erbjuder i Nacka, så berättar vi vad vi kan göra för dig, eller boka in ett passande tillfälle. Slå oss en signal eller skicka oss ett mail.

Välkommen till CF Måleri – vi hjälper dig i Nacka!

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag