Måleri täby

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

När du söker efter en bra målerifirma i Täby kan vi på CF Måleri med största sannolikhet hjälpa dig.

Som en rutinerad målerifirma med många års erfarenhet och en bred hantverkskår kan vi snabbt och enkelt lösa dina behov.

CF Måleri bedrivs idag av tredje generationen och är specialister på både utvändig och invändig målning. Med oss kan du lita på ett professionellt utfört arbete som håller hög standard och med långsiktiga resultat.

Våra måleritjänster

Vi på CF Måleri erbjuder alla slags måleriarbeten för både privatpersoner och företag i Täby med omnejd. Hos oss är du alltid i trygga händer och vi har ett brett yrkeskunnande.

Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Lasur och målning av trägolv
  • Svampmålning
  • Stöppling
  • Schablonmålning
  • Målning och renovering av fasader
  • Skapa fondvägg
  • Stänkmålning
  • Maskering

Det finns flera fördelar med att anlita oss som din målerifirma i Täby. Vår ambition ligger i att alltid ha nöjda kunder, vilket innebär att vi strävar efter kvalitet och hållbarhet i varje led – alltid med en hög servicenivå och ett trevligt bemötande där dina behov och önskemål står i fokus.

Dessutom har vi ett nära samarbete med Jucomi och därmed kan vi erbjuda bekväma och praktiska helhetslösningar kring måleri, fasadrenovering och ombyggnationer.

En certifierad målerifirma för dig i Täby

CF Måleri innehar självklart alla de certifieringar och auktoriseringar som krävs. Vi är utbildade och godkända av Entreprenadbesiktningar och Byggmiljösamordnare Bas P / Bas U, vilket är en kvalitetssäkring i enlighet med IS0 9002 och 14001.

Vi är även certifierade målarmästare sedan 2007 som är ett mästarbrev som ger ett unikt erkännande av yrkeskunskap om kompetens och kvalitet.

Är du nyfiken på vad vi arbetat med tidigare får du gärna ta en titt på våra referenser här på webben. Om du vill anlita oss som målerifirma i Täby är du hjärtligt välkommen att slå oss en signal så hjälper vi dig.

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag