Måleri i Sollentuna

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Ge din bostad ett lyft med hjälp av en bra målerifirma i Sollentuna. CF Måleri är ett måleri som genom tre generationer har samlat gedigen kompetens och erfarenhet när det kommer till såväl invändig som utvändig målning.

Vår eminenta personal har expertis inom allt som rör måleriarbeten och vet precis vad som krävs för ett så bra och hållbart resultat som möjligt.

Vi har en stor hantverkskår och hjälper dig att lösa dina behov tryggt och enkelt, oberoende av om du representerar ett företag eller kontaktar oss som privatperson. Vi tar oss an små som stora uppdrag och hos oss kan du kan alltid räkna med hög servicenivå.

Att anlita oss som målerifirma i Sollentuna

Det finns flera fördelar med att kontakta oss på CF Måleri när du behöver hjälp med något slags måleriarbete. Nedan listar vi några anledningar att anlita oss:

  • Vi är ISO-certifierade enligt 9002 och 14001
  • Vi är auktoriserade för fönsterunderhåll
  • Tack vare samarbete med Jucomi kan vi erbjuda helhetslösningar inom ombyggnationer, fasadrenoveringar och måleri
  • Vi är sedan 2007 certifierade målarmästare
  • Vi har stor kapacitet tack vare ett brett kontaktnät av hantverkare.
  • Stort yrkeskunnande

Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och för att kunna uppnå det är vi noga med att alltid leverera kvalitet i alla utförda uppdrag där dina önskemål och behov står i fokus

Vi arbetar snabbt, effektivt och professionellt och du kan alltid vara trygg med att anlita oss. Genom åren har vi haft många nöjda kunder för måleri i Sollentuna och om du är nyfiken på vad vi arbetat med tidigare får du gärna ta en titt på våra samlade referenser här på webben.

Våra måleritjänster

Vi erbjuder hjälp med alla typer av måleriarbeten och kan bland annat erbjuda schablonmålning, stöppling, fondväggar, stänkmålning, svampmålning och målning av trägolv.

Om du är intresserad av att anlita oss som målerifirma i Sollentuna – tveka inte att höra av dig till oss per telefon så berättar vi gärna mer om oss, våra tjänster eller boka in ett passande tillfälle för att utföra arbetet.

Varmt välkommen till oss på CF Måleri!

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag