Målare ekerö

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Du som vill anlita en kompetent och erfaren målerifirma på Ekerö ska vända dig till oss på CF Måleri. Vi är en målerifirma i tredje generationen och vi är specialister på allt som har med måleri att göra, såväl invändig och utvändig målning som tapetsering. Vi åtar oss alla typer av uppdrag oavsett storlek och omfattning och vänder oss till som privatperson, bostadsrättsförening eller företag.
Våra många år som verksamma har gett oss gedigen erfarenhet och kunskap. Med en bred samlad kunskap hos våra medarbetare löser vi snabbt och enkelt era behov inom målning. Vi vet precis vad som krävs för ett snyggt och professionellt resultat som håller länge och med det sagt är du i trygga händer när du anlitar våra målare på Ekerö.

Varför ska du anlita våra målare på Ekerö?

Det finns flera fördelar med att anlita oss på CF Måleri. Med många års erfarenhet har vi utvecklat ett mycket brett yrkeskunnande och utför många olika måleriarbeten. Från att måla den enskilda väggen inomhus till den mest komplexa utomhus fasaden med ornament och strukturer. Vi är dessutom väldigt noga med att alltid sätta kunden i centrum och lyssna in just dina behov och visioner, just för att slutresultatet ska överensstämma med dina förväntningar. Oavsett vilken typ av måleriarbete som du önskar anlita en målare på Ekerö för så kan du lita på att vi på CF Måleri kan tillgodose dina behov. Vi har listar ner det vanligast förekommande måleriarbeten som våra målare vanligtvis utför på Ekerö.

Ommålning av trägolv – Går du i tankarna att ge nytt liv i ditt gamla golv så kan vi på CF Måleri ta hand om projektet. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med ommålning av exempelvis trägolv eller betonggolv.

Fasadrenovering – Vi utför alla typer av fasadrenoveringar/fasadmålningar på träfasader och putsade fasader oavsett omfattning. När det kommer till fasadmålningar så är underarbetet av högsta vikt. Därför ber vi alltid om att få komma ut på ett platsbesök för att skapa oss en uppfattning om underlaget och dess skick. Först efter det kan vi återkomma med ett skarpt anbud till dig.

Tapetsering – Vi sätter upp allt från enklare enfärgade tapeter till mer spektakulära mönstrade fototapeter. Oavsett om du har ett eget motiv eller ett katalogmotiv så kan vi på CF Måleri hjälpa dig.

En målerifirma på Ekerö som du kan lita på

Här på vår hemsida har vi samlat ett axplock av några tidigare kundreferenser som du gärna får ta en titt på för en bättre uppfattning om vad våra målare kan göra för dig.
Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och för att uppnå det ser vi till att alltid arbeta snabbt och professionellt i alla led, givetvis med ett trevligt bemötande och hög servicenivå mot dig som kund. Även kvaliteten står högt i fokus och vi innehar självklart de certifieringar och auktoriseringar som krävs för att utföra arbetet.

Våra målare på Ekerö står redo för dig

Om du vill anlita oss som målerifirma på Ekerö är du varmt välkommen att slå oss en signal så berättar vi mer om våra tjänster eller bokar ett första platsbesök där vi går igenom arbetet som du önskar få utfört. Du når oss även via mail eller formuläret här på hemsidan.

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag