Måleri Danderyd

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Du som är ute efter ett bra måleri i Danderyd är varmt välkommen att vända dig till oss på CF Måleri.

Som en målerifirma i tredje generationen har vi unik kunskap inom vår bransch. Av erfarenhet vet vi precis vad som krävs för ett snyggt resultat som dessutom är bestående.

Vi utför arbeten såväl inomhus som utomhus och har genom åren hjälpt många nöjda kunder i Danderyd, såväl företag som privatpersoner. När du behöver snabb hjälp har vi en bred hantverkskår som är redo att hoppa in.

Att anlita oss i Danderyd

Vi gör allt inom måleri och tack vare vårt samarbete med Jucomi kan vi även erbjuda helhetslösningar vid ombyggnationer och renoveringar.

Sedan början av 90-talet har vi även riktat in oss på renovering av utvändiga fasader. När du anlitar oss som målerifirma kan du räkna med:

  • Trygghet – Vi innehar många betydande kvalitetssäkringar och certifikat.
  • Professionalism – Många års erfarenhet har gett oss stor yrkeskunnighet.
  • Hög servicenivå – Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder.
  • Precision och kvalitet – Vi lämnar aldrig något åt slumpen.
  • Snabbhet – Vi har ett brett nätverk av duktiga hantverkare, vilket gagnar snabba processer.

I varje uppdrag är det dina behov och önskemål som står i fokus. Vår position som auktoriserad målerifirma bekräftar oss ytterligare som en pålitlig aktör att ta hjälp av.

Om du är nyfiken på vilka uppdrag vi haft tidigare har vi samlat en del kundreferenser här på vår hemsida. Ta gärna en titt så får du en bra uppfattning om vad vi kan göra för dig. Vi arbetar bland annat med att skapa fondväggar, utvärtesmålning, målning av trägolv, lasering, stänkmålning och maskering.

Ta kontakt med ett väletablerat måleri!

Tveka inte att höra av dig till oss på CF Måleri om du är intresserad av att anlita oss som målerifirma i Danderyd, så berättar vi gärna mer och vad vi kan göra för dig. Du når oss snabbt på telefon, men det går även bra att maila eller skicka oss ett meddelande via formuläret här på webben.

Välkommen att kontakta oss när du önskar hjälp i Danderyd!

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag