Fasadrenovering Täby

Fasadrenovering Täby

Har fasaden börjat spricka eller missfärgningar börjat uppstå? Då börjar det bli dags att titta på en fasadrenovering för att kunna skydda huset/fastigheten och lyfta dess utseende igen. Vi på CF Måleri har sedan tidigt 90-tal specialiserat oss på just fasadrenoveringar där vi sedan tre generationer tillbaka samlat gedigen kunskap om området. Företaget startades redan 1987 av Conny Fri som än idag driver företaget med stort engagemang. Inom fasadrenovering inräknas renoveringar av träfasader i akrylat, akrylfärg eller linoljefärg, nedknackning av puts och puts av fasader. Ta kontakt med oss på CF Måleri om ni söker en erfaren och trygg leverantör för er fasadrenovering i Täby.

Varför fasadrenovering?

Oavsett om ni har en putsfasad eller en träfasad, kommer den förr eller senare att vara i behov av en fasadrenovering. Fasaden är det som skyddar huset/fastigheten och får utstå mycket, speciellt i ett varierande klimat som i Sverige. Där årstiderna skiljer sig enormt, från den höga sommarvärmen, till höstens piskande regn och vind, till snö och tiotalet minusgrader på vintern. Att det tillslut uppstår sprickor, frostskador eller missfärgningar i fasaden är inte speciellt förvånande. Då är det viktigt att se till att detta åtgärdas. Desto längre tid som går desto mindre skyddad är fastigheten och desto mer omfattande behöver fasadrenoveringen vara. Tar du tag i detta direkt, behöver renoveringen kanske inte bli så omfattande att hela fasaden behöver renoveras.

Att ständigt underhålla fasaden är ett viktigt sätt för att se till att livslängden förlängs. Det kommer också göra att du som husägare snabbare kommer uppfatta eventuella skador på fasaden så att de kan åtgärdas i tid. En längre tids belastning av fukt och vatten är inget som huset kommer att må bra av, om det är så att fasaden inte är tät.

Erfaret företag för din fasadrenovering

Söker du ett erfaret företag som kan hjälpa dig med en fasadrenovering i Täby? Då har du kommit rätt!
Vi på CF Måleri skulle på ett ödmjukt sätt vilja kalla oss experter på just fasadrenoveringar. Vi har en hög kapacitet, speciellt under högsäsongen där många av renoveringarna genomförs.

Kom i kontakt med oss för att se till att titta närmare på er fasad. Vi bokar då upp ett möte för att tillsammans gå igenom fasadens skick och komma med en åtgärdsplan. Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan eller kontakta oss direkt via mail eller telefon!