Fasadrenovering Nacka

Fasadrenovering Nacka. Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Funderar du på fasadrenovering på Nacka?

Letar du efter ett företag som kan genomföra en fasadrenovering i Nacka? Då har du kommit rätt. Vi på CF Måleri har samlat på oss över 30 års erfarenhet kring fasadrenoveringar. Företagets höga kompetens och mångåriga erfarenhet har byggts under många år, så långt bak att det sträcker sig över tre generationer. Med oss kan du lita på att få ett väl genomfört fasadarbete som präglas av service, expertis och kunskap, oavsett vilken typ av fasad det gäller.

När behövs det göra en fasadrenovering?

En fasad är i behov av ständigt underhåll för att kunna öka livslängden på fasaden. Både för att kunna förebygga mindre skador, men också för att kunna upptäcka större skador och därmed åtgärda dem. Viktigt att ha i åtanke är att varje fasad behöver förr eller senare renoveras. Det finns ingen fasad idag som håller i all evighet. Utan fasaden får utstå ett enormt tryck, mycket på grund av det varierande klimatet som vi har idag i Sverige. Fasaden är en av de delar av ett hus som sätter störst prägel på dess utseende. Men den innehar också en extremt viktig funktion i att skydda husets inre kärna från vind, fukt, värme och kyla. Vid sprickor eller skador i fasaden försämras detta skydd och ökar risken för att husets inre skadas.

Olika fasader har självklart olika behov. På en putsfasad uppkommer skadorna oftast på mindre lokala ytor medans övrig puts vanligtvis är i gott skick. Då är det för det mesta helt onödigt att knacka ned all puts vid en fasadrenovering. Då kan vi komplettera upp den skadade delen och sedan avfärga hela fasaden på ett bra och hållbart sätt.
På en träfasad uppkommer istället ett behov av att måla om. Då behöver hela fasaden tvättas och all färg tas bort med hjälp av slip, färgborttagningsmedel eller värma bort färgen med IR metoder. Vid skador på brädor skall de bytas ut och fasaden ska slipas vid behov och grundas ordentligt innan ytfärgen slutligen läggs på.

Kontakta oss för fasadrenovering i Nacka

Med lång erfarenhet och en välarbetad arbetsprocess kan ni känna er trygga med oss som er leverantör vid en fasadrenovering i Nacka. Kom i kontakt med oss genom att skicka in ett kontaktformulär på hemsidan, eller genom att ringa direkt till oss.
Varmt välkommen till CF Måleri!

Varmt välkomna att ta kontakt!  Hitta till oss!

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag