Fasadrenovering i Bromma & Vällingby

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Välkommen till oss på CF Måleri när du behöver hjälp med fasadrenovering i Bromma. Vi utgår själva i från Bromma och har genom åren renoverat fasader åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och föreningar. Med tre generationers erfarenhet har vi den kunskap och kompetens som krävs för att leverera ett hållbart och snyggt resultat, oavsett om det handlar om tegelfasader, träfasader eller tjärade fasader. Ta kontakt med oss på CF Måleri för att boka upp ett första möte där vi tillsammans kan gå igenom fasadens nuvarande skick och titta på eventuella åtgärder.

Fasadrenovering i Bromma & Vällingby.  En långsiktig lösning

Fasadrenovering handlar dels om att reparera befintliga skador men också om att arbeta preventivt med att förebygga eventuella skador. Tack vare vårt arbete där vi kombinerar generationer av kunskap med nya moderna tekniker kan vi leverera bägge delar för dig som kund. En fasadrenovering skall nämligen vara en långsiktig och hållbar lösning, som skall efteråt skydda din fasad i många år framöver. Om den utförs på rätt sätt kommer den estetiskt också hålla i flera år innan du behöver göra några större uppfräschningar.

En fasads uppgift handlar om att skydda husets inre delar. Vid skador eller sprickor i fasaden kan det uppkomma att husets inre delar belastas av fukt och vatten under längre stunder vilket är något som huset absolut inte kommer att må bra av. Därför är det även viktigt att du som ägare av huset/fastigheten ständigt underhåller din fasad. Det kommer öka livslängden på den men också möjliggöra för dig att upptäcka skador eller missfärgningar i ett tidigare skede. Vilket i slutändan gör att fasadrenoveringen blir mindre omfattande och kommer göra att du sparar pengar.

Kontakta oss för fasadrenovering i Bromma

CF Måleri har under 30 år byggt upp en lång erfarenhet inom just fasadrenoveringar i Bromma och hela Stockholmsområdet. För oss är processen kring extremt viktig för att se till att våra kunder är nöjda både före, under och efter projektets gång. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med fasadrenoveringar.

Kontakta oss genom att skicka in ett kontaktformulär här på hemsidan. Alternativt att ni ringer eller mejlar direkt till oss.
Varmt välkomna att ta kontakt!  Hitta till oss!

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag