Fasadmålning i Stockholm och Bromma

Fasadrenovering Täby. Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Fasadmålning i Bromma

Är det dags att ge din fasad i Bromma en kärleksfull uppfräschning? Hos C.F Måleri har vi över tre generationers erfarenhet av att leverera högkvalitativ fasadmålning som inte bara förbättrar estetiken utan också skyddar din fastighet mot väder och vind. Upptäck varför vi är det självklara valet för fasadmålning i Bromma.

Fönstermålning Bromma

Dina fönster är inte bara ögonen till ditt hem; de är också en viktig del av dess skydd. Vår fönstermålning i Bromma kombinerar estetik med hållbarhet, och varje steg, från avtvättning till färdigstrykning, utförs med precision för att säkerställa långvarig skönhet och funktion.

Inomhusmålning Bromma

Förvandla ditt hem i Bromma med vår expertis inom inomhusmålning. Våra erfarna målare använder högkvalitativa material och tekniker för att skapa en atmosfär som speglar din personlighet och stil. Lita på oss för att ge ditt hem den perfekta färgen och finishen.

Fasadmålning i Stockholm och Bromma

Måla om hus Bromma

Behöver ditt hus i Bromma en makeover? Vi tar hand om allt från grundning till färdigstrykning vid målningen av ditt hus. Vårt mål är inte bara att förnya utseendet utan också att skapa en yta som står emot tidens påverkan.

Målare Bromma

Vårt team av dedikerade målare i Bromma strävar efter att överträffa dina förväntningar. Med fokus på kvalitet och professionalism levererar vi resultat som håller över tid. Kontakta våra målare för att göra ditt projekt till verklighet.

Måleri Bromma

C.F Måleri är stolta över vår konstnärliga approach till måleri i Bromma. Med en passion som sträcker sig över tre generationer är vi inte bara målare; vi är konstnärer som skapar vackra och skyddande ytor. Utforska konsten av måleri med oss.

Oavsett om det är fasadmålning, fönstermålning, inomhusmålning, eller målning av hus, är C.F Måleri din pålitliga partner i Bromma. Kontakta oss idag för att diskutera dina målningsbehov och låt oss skapa vackra och långvariga resultat för ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Hitta till oss

Fönsterrenovering Bromma

Fasadrenovering Stockholm: För Hållbara och Vackra Fastigheter

Varför är Fasadrenovering Viktigt?

Att ta hand om fasaden på din fastighet är inte bara en fråga om estetik. Likaså handlar det om att skydda din investering mot väder och vind. När en fasad, med tiden, blir utsatt för sprickor, missfärgningar och andra skador behöver dessa bli åtgärdade i tid. Därför förlänger en regelbunden fasadrenovering inte bara fastighetens livslängd. Likaså kan du upptäcka potentiella problem i ett tidigt skede, vilket kan minska behovet av omfattande reparationer i framtiden.

Fasadrenovering: En Konstform för Oss

På C.F. Måleri betraktar vi fasadrenovering som en konstform. Med andra ord har vi finjusterat vår beprövade rutin genom åren. Således säkerställer vi att varje fasadrenoveringsprojekt blir utförd med högsta möjliga standard. Bland annat utför vi avtvättning, skrapning, oljning, fogning och målning. Sammanfattningsvis säkerställer vi att varje detalj blir omhändertagen och att resultatet blir både vackert och hållbart.

Varför Välja C.F. Måleri för Din Fasadrenovering?

C.F. Måleri är din erfarna och pålitliga partner för fasadrenovering i Stockholm. Och vi har tre generationers erfarenhet inom branschen. Därtill har vi en hängivenhet till kvalitet och miljövänliga metoder. Vi erbjuder:
 • Erfarenhet och Expertis: Vi har över 30 års erfarenhet av fasadrenoveringar.
 • Kvalitetssäkring: Vi innehar alla relevanta certifikat och kvalitetssäkringar.
 • Helhetslösningar: Utöver måleritjänster erbjuder vi fastighetsrenovering.
 • Kundfokus: Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar samt att arbeta nära dig som kund.
 • Vår Process för Fasadrenovering

  Vi på C.F. Måleri följer en noggrant utformad process för varje fasadrenoveringsprojekt. Denna process inkluderar:
  1. Avtvättning: Vi börjar med att noggrant tvätta fasaden för att avlägsna smuts, damm och andra föroreningar.
  2. Skrapning: Eventuell gammal färg eller putsskador avlägsnar vi noggrant för att skapa en jämn yta för målning.
  3. Oljning: För träfasader applicerar vi olja för att skydda träet och förbättra dess hållbarhet mot väder och vind.
  4. Fogning: Större sprickor och hål fyller vi i för att förhindra vatteninträngning och ytterligare skador.
  5. Grundning och Målning: Vi applicerar grundfärg. Slutligen målar vi fasaden med högkvalitativ färg för att ge den önskad estetik och skydd.
  6. Kontakta Oss för Din Fasadrenovering i Stockholm

   CF Måleri är här för att göra din fasadrenovering till en smidig och framgångsrik upplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov. Välkommen till CF Måleri – din partner för hållbara och vackra fastigheter!

   Fasadrenovering i Stockholm och Bromma: Förnyelse och Skydd

   För dig som äger en fastighet i Stockholm eller Bromma kan en fasadrenovering fräscha upp och skydda din fasad. Ifall ni söker efter specialister på att utföra fasadmålning av högsta kvalitet så är det bara att kontakta oss.

   Varför Fasadrenovering?

   Oavsett om din fasad är tillverkad av trä, puts eller något annat material så är den utsatt för påfrestningar. Ifall du agerar i tid minskar du risken för kostsamma och omfattande reparationer i framtiden.

   Fasadmålning för Skydd och Estetik

   Fasadrenovering handlar inte bara om att reparera skador utan också om att förbättra fastighetens estetik. Oavsett om det handlar om att måla om tegelfasader, träfasader eller andra typer av fasader kan du lita på oss.

   Kontakta Oss för Fasadrenovering i Stockholm och Bromma

   Om du överväger att genomföra en fasadrenovering i Stockholm eller Bromma, tveka inte att kontakta oss på C.F Måleri. Nämligen finns vi här för att guida dig genom processen och skapa en skräddarsydd lösning. Därför bör du ringa oss för att boka ett möte.

   Fönsterrenovering Bromma: Förbättra och Skydda Dina Fönster med Expertis

   Varför är Fönsterrenovering Viktigt?

   När dina fönster börjar bli gamla kan de bli utsatta för slitage. Vilket kan leda till att du får problem med sprickor i kitt och karm, flagnad färg och mörknat trä. Därför är en professionell fönsterrenovering nyckeln till att återställa deras skönhet och funktionalitet.

   Certifierad Fönsterrenovering

   Vi är stolta över att vara auktoriserade inom miljövänligt fönsterunderhåll och följer höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Med vårt certifierade fönsterunderhållssystem kan du vara säker på att dina fönster får den vård de förtjänar.

   Kontakta Oss För Din Fönsterrenovering Idag

   Låt inte slitna eller skadade fönster försämra både utseendet och funktionaliteten av ditt hem. Kontakta C.F Måleri idag för att boka din fönsterrenovering i Bromma. Med vår expertis och hängivenhet till kvalitet kommer vi att ge dina fönster nytt liv och långvarigt skydd. Låt oss vara din partner för att upprätthålla skönheten och integriteten hos ditt hem.
Fasadrenovering Stockholm
Kostnadsfri offert
close slider

  Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag