Måleri Bromma

Går du i tankarna om att förändra eller förnya din bostad? Ta hjälp av oss på CF Måleri, vi är en kompetent och erfaren målerifirma i Bromma. CF Måleri är en målerifirma som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning. 

Mer än bara en måleri 

Vi åtar oss alla typer av uppdrag och måleriarbeten och hjälper såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag. Med noga utvalda målare inom företaget löser vi enkelt de behov du har när det kommer till måleritjänster. Det kan röra sig om fönstermålning, tapetsering, fasadmålning eller varför en läcker fototapet i hemmet eller på företaget. Vi arbetar både traditionellt och professionellt med god förståelse för vad som krävs för ett riktigt bra slutresultat. Kontakta oss redan idag för att anlita duktiga målare i Bromma.
Tack vare ett nära samarbete med Jucomihar vi dessutom möjligheten att erbjuda bekväma helhetslösningar inom måleri, fasadrenoveringar, ombyggnationer, elarbeten och vvs-arbeten. Med det sagt kan du som kund anlita oss på CF Måleri och låta oss ta hand om hela din renovering utan att du ska behöva ta in flera underentreprenörer. Vi gör det enkelt och tryggt för dig genom att vara mer än bara en målerifirma i Bromma.
Vanligt förekommande måleriarbeten som våra målare i Bromma utför:

Målning och lasur av trägolv – Målningsarbeten av trägolv, betonggolv och andra typer av golv.
Fasadrenovering – Alla typer av fasadmålningar oavsett underlag.
Fondväggar – Från de enklaste till de mest avancerade fototapeterna står vi till ert förfogande.
Invändig målning – Vi hjälper dig med allt från grundarbete till färdigstrykning.

Måleri i Bromma som du kan lita på

Om du är nyfiken på att se mer av vad vi arbetat med tidigare inom måleri har vi samlat ett antal kundreferenser här på vår hemsida. Ta gärna en titt för en bättre uppfattning om vad vi kan åstadkomma för dig enligt de behov du har. Genom åren har vi haft många nöjda kunder i Bromma med omnejd och arbetar alltid snabbt och effektivt. Målet är att alltid ha nöjda kunder, vilket gör att du alltid kan lita på ett trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete där kvalitet står högt i fokus.

Givetvis innehar vi de certifieringar och kvalitetssäkringar som krävs, som till exempel ISO 9002 och 14001. Dessutom är vi sedan 2007 certifierade målarmästare, vilket är ett mästarbrev som ger ett unikt erkännande av yrkeskunskap som visar på kompetens, kvalitet och yrkeskunnande.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ringa till oss om du är intresserad av att anlita oss som målerifirma i Bromma eller om du vill veta mer om de tjänster vi erbjuder, så berättar vi gärna mer eller bokar in ett passande tillfälle för att på plats se vad du skulle behöva hjälp med. Du når oss genom att ringa, maila eller skicka in ett kontaktformulär via hemsidan.
Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag bland våra kunder och inget arbete är för stort eller för litet för oss att ta oss an!

CF Måleri: Snabba, Pålitliga och Kostnadseffektiva Målerilösningar

CF Måleri är ett måleriföretag med en lång erfarenhet av att leverera målningstjänster till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och offentliga organisationer. Vi har även ett brett sortiment av tjänster som riktar sig till privata hushåll.

Vi erbjuder professionella lösningar för målning och dekoration inom alla områden som husfasader, trädgårdsmöbler, trappor och tak. Vi kan utföra alla typer av projekt – stora eller små, enklare eller mer komplexa – och vi har många olika typer av produkter som kan passa dina behov. Våra tjänster inkluderar förberedelse, reparationer, grundmålning, vinterfasadförsäkring och mycket mer.

Ett måleriföretag med kvalitet

Vi står för hög kvalitet, kostnadseffektivitet och pålitlighet. Vi är ett team av erfarna yrkesmän som arbetar noga för att säkerställa att dina måleriprojekt är professionellt utförda och kommer att hålla länge. Vi använder bara de bästa målerimaterialen och arbetar enligt strikta miljöregler.

Kostnadsfri offert
close slider

    Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag