Måleri Bromma

Måleri Bromma

Förändra och förnya din bostad enkelt med hjälp av en bra målerifirma i Bromma. CF Måleri är ett måleri som sedan tre generationer tillbaka har gedigen erfarenhet och stor kompetens kring såväl invändig som utvändig målning.

Med en stor hantverkskår löser vi enkelt de behov du har när det kommer till måleritjänster. Vi arbetar både traditionellt och professionellt med god förståelse för vad som krävs för ett riktigt bra resultat. Med oss är du i trygga händer.

Tack vare ett nära samarbete med Jucomi har vi dessutom möjligheten att erbjuda bekväma helhetslösningar inom måleri, fasadrenoveringar och ombyggnationer.

Våra tjänster inom Måleri

Med ett brett yrkeskunnande erbjuder vi tjänster som:

  • Schablonmålning
  • Stöppling
  • Svampmålning
  • Lasering
  • Målning och lasur av trägolv
  • Fasadrenovering
  • Fondväggar
  • Stänkmålning

Om du är nyfiken på att se mer av vad vi arbetat med tidigare inom måleri har vi samlat ett antal kundreferenser här på vår hemsida. Ta gärna en titt för en bättre uppfattning om vad vi kan åstadkomma för dig enligt de behov du har.

Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag bland våra kunder och inget arbete är för stort eller för litet för oss att ta oss an.

Att anlita oss i Bromma

Genom åren har vi haft många nöjda kunder i Bromma med omnejd och arbetar alltid snabbt och effektivt. Målet är att alltid ha nöjda kunder, vilket gör att du alltid kan lita på ett trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete där kvalitet står högt i fokus.

Givetvis innehar vi de certifieringar och kvalitetssäkringar som krävs, som till exempel ISO 9002 och 14001. Dessutom är vi sedan 2007 certifierade målarmästare, vilket är ett mästarbrev som ger ett unikt erkännande av yrkeskunskap som visar på kompetens, kvalitet och yrkeskunnande.

Du är varmt välkommen att ringa till oss om du är intresserad av att anlita oss som målerifirma i Bromma eller om du vill veta mer om de tjänster vi erbjuder, så berättar vi gärna mer eller bokar in ett passande tillfälle för det måleriarbete du vill ha utfört.