Målare Vällingby

Målare Vällingby

Letar ni efter en målare i Vällingby som kan hjälpa er med ert måleriprojekt? CF Måleri är en målerifirma i tredje generationen som tack vare lång erfarenhet kan erbjuda hjälp med alla slags måleriarbeten – oberoende av omfattning. Vi har sedan 1980-talet levererat våra måleritjänster och byggt upp en lång erfarenhet tack varje en tydlig arbetsprocess och i slutändan nöjda kunder. Vi innehar självklart alla nödvändiga certifikat och behörigheter som förväntas av en professionell målerifirma. Bland annat gesällbrev och sedan 2007 är vi även certifierade målarmästare. Som är ett unikt erkännande av yrkeskunskap som visar kompetens, kvalitet och yrkeskunnande.
Ta kontakt med oss på CF Måleri för ditt nästa måleriprojekt i Vällingby!

Trygghet för kunden

Vi vill att du som kund skall känna dig trygg när du anlitar oss som målerifirma i Vällingby. Därför lämnar vi alltid en garanti på våra utförda arbeten, för vi vet att de blir ordentligt gjorda redan från början. Men det ger dig som kund en extra trygghet när du behöver en målerifirma till ditt projekt. Företaget innehar självklart F-skattsedel och du som privatperson har även rätt till ROT-avdrag. ROT-avdraget innebär att du kan få upp till 30 procent av arbetskostnaderna tillbaka. Varje person har rätt att årligen göra avdrag upp till 50 000 kronor, som ges i form av skattereduktion. Tänk på att det är per person, så är ni flera personer som bor i bostaden har ni möjlighet att nyttja ett högre belopp då 50 000 kronor är per person.

Måleritjänster i Vällingby

Söker du efter en målare i Vällingby som kan utföra en specifik tjänst eller behöver du hjälp med flertalet olika delar? Oroa dig inte, vi på CF Måleri utför det mesta inom måleri. Här är ett urval av de tjänster vi vanligtvis utför:

Invändig målning - Vi målar väggar, tak, golv och även mer detaljerade målningar såsom dörrkarmar, lister och räcken.

Fasadrenovering/Utvändig målning - En specialitet som vi haft hos oss sedan början av 90-talet. Vi målar och renoverar utvändiga fasader, oavsett om det är träfasader, tjärfasader eller puts och tegelfasader.

Helrenovering - Tack vare vårt nära samarbete med byggbolaget Jucomi Bygg kan vi även ta oss an större renoveringsprojekt. Där vi sköter allt från rivning, renovering, bygg och målning. Det kan röra sig om totalrenoveringar av bostaden, eller specifika rum som exempelvis en köksrenovering eller en badrumsrenovering.

CF Måleri - Din målare i Vällingby

Vi lägger ett stort fokus på att hela tiden ha en kundorienterad process. Det innebär att vi vill alltid utforma projekten för att ni som kund skall vara nöjda med vårt arbete.
Kontakta oss på CF Måleri för ert måleriprojekt genom att fylla i kontaktformuläret eller ringa direkt till oss!

Varmt välkomna till CF Måleri!