Målare Saltsjöbaden

Målare Saltsjöbaden

Kontakta oss om du behöver en kompetent målare i Saltsjöbaden med goda referenser och lång erfarenhet. CF Måleri startades igång redan i slutet av 80-talet och har sedan dess hunnit samla på sig lång erfarenhet som målerifirma. Tack vare att vi varit aktiva i branschen under lång tid, har vi lärt oss vad våra kunder behöver och förväntar sig av oss. Vi utför måleriarbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Saltsjöbaden med omnejd. Både invändigt och utvändigt måleri, tapetsering och underhållsmålning.
Självklart innehar vi alla de nödvändiga certifieringar och auktoriseringar som krävs för att utföra arbetet, och är bland annat certifierade målarmästare sedan 2007.

Effektiv och noggrann målerifirma

På CF-Måleri arbetar vi noggrant och effektivt, för att kunna erbjuda dig ett och smidigt utfört arbete. Vi lägger stor vikt i att ni som kund skall vara nöjd med arbetet från första kontakt till slutfört arbete. Inget arbete är för stort eller för litet för oss att ta oss an och som en målerifirma i tredje generationen har vi samlat på oss gedigen kompetens och ett stort yrkeskunnande. Vi har kort sagt god förståelse för vad som krävs för ett så bra och hållbart resultat som möjligt.

Några av de måleritjänster vi erbjuder i Nacka:

Invändig målning - Oavsett storlek och omfattning på projektet kan vi hjälpa er med den invändiga målningen. Vi målar väggar, tak och golv i din bostad eller fastighet. Förarbetet är A och O när det kommer till en lyckat måleriprojekt och vi ser alltid till att lägga stor vikt vi detta innan vi sätter ny färg på bostaden. Vi genomför även mer detaljerade målningar såsom dörrkarmar, fönster, lister och räcken.

Utvändig målning - Vi genomför självklart utvändiga målningar som sedan 30 år tillbaka blivit något av en specialitet för oss på CF Måleri. Vi är arbetar med allt från träfasader till tegel och puts och ser till att du får den höga kvalitet på färg och måleri som krävs för att skydda huset mot väder och vind

Nybyggnadsmålning - Har ni ett nybyggt hus, stuga eller kanske ett attefallshus krävs det att grundmålningen blir ordentligt gjord från början. Den första målningen kommer utgöra grunden för hur lång hållbarhet som färgen kommer att. Därför är det viktigt att låta professionella målare genomföra detta, det kommer du kostnadsmässigt spara in genom åren.

Kontakta en erfaren målare i Saltsjöbaden

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om de måleritjänster vi erbjuder i Saltsjöbaden, så berättar vi vad vi kan göra för dig, eller boka in ett passande tillfälle. Slå oss en signal eller skicka oss ett mail, antingen via kontaktformuläret här på hemsidan eller direkt!

Välkommen till CF Måleri - vi hjälper dig i Saltsjöbaden!