Fasadrenoveringar

Fasadrenoveringar

Behöver du hjälp med fasadrenovering? Då ska du vända dig till oss på CF Måleri.

Med tre generationers erfarenhet har vi samlat på oss stor kunskap kring all fasadrenovering och vet vad som krävs för att göra ett effektivt jobb med ett bra resultat. Oavsett om det gäller träfasader, tjärade fasader eller tegelfasader har vi rätt kompetens och kan utan problem se till att fasaden blir fin och fräsch. Vi kombinerar de nya moderna materialen och teknikerna med vår unika erfarenhet vi fått efter många år i branschen vilket gör att vi kan arbeta ordentligt med fasadrenovering för att fasaden ska vara snygg och hålla i många år.

Det är av största vikt att underhålla fasaden och göra en grundlig fasadrenovering vid behov. Fasaden utgör det första intrycket för ditt hus eller din bostad och förtjänar omsorg och ett gott skick utåt. Vi arbetar enligt en tydlig rutin med avtvättning, skrapning, oljning, fogning av större sprickor, grundning en till två gånger samt färdigstrykning en till två gånger.

Vi ser till att alla delar blir ordentligt utförda med material som håller hög kvalitet så att inte fasaden börjar flagna eller kräver en ny renovering efter bara några år. Med oss på CF Måleri kan du lita på att jobbet blir ordentligt utfört av personer som har den expertis och kunskap som krävs för att åstadkomma en snygg fasadrenovering.

Fasadrenovering - en av våra specialiteter

Fasadrenovering handlar mycket om att åtgärda skador som redan skett, men det är minst lika viktigt att fokusera på det förebyggande arbetet för att förhindra att samma eller andra skador uppstår igen. Vi arbetar både preventivt och noggrant, eftersom fasaden är den del på huset som ofta får ta emot mest påfrestningar och utsätts dagligen för väder och vind. Vi har dessutom koll på vilka fasadtrender som kommer och går, något som varierat mycket under de årtionden som vi har varit aktiva i branschen.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi haft många nöjda kunder genom åren. Vi lägger stor vikt vid att varje fasad ska bli så bra som möjligt utifrån de givna förutsättningarna och tar oss gärna an fasadrenoveringar oavsett vilken hustyp det gäller.

Vill du kontakta oss för en fasadrenovering av din bostad? Då är du välkommen att ringa till oss, så hjälper vi dig. Det går även bra att maila eller fylla i vår intresseanmälan på webben. Välkommen till CF Måleri.